- Meer informatie over de nieuwe cd en speeldata, zie; http://www.vanzwijgersenpraters.nl/

- Donderdag 10 oktober 2019 20.15u presentatie nieuwe CD Van zwijgers en praters in het Beauforthuis.

Dichter/schilder/liedjesschrijver Jos Wigman presenteert zijn nieuwe CD Van zwijgers en praters in het Beauforthuis. Het album is gemaakt, onder de bezielende leiding van zijn vriend Ernst Jansz, samen met Jan Hendriks, Monique Lansdorp, Richard Wallenburg, René Ziedses des Plantes, Mik Lammers en last but not least: Luna Jansz, die de sterren van de hemel zingt.

Alle bezoekers van het concert krijgen de cd cadeau!

Jos Wigman is "opgeleid" als beeldend kunstenaar en naast het schilderen hebben vanaf begin jaren 80 muziektheater, film en schrijven een belangrijke plaats gehad in zijn bestaan. Veel van zijn teksten zijn uitgemond in liedjes, eerst op het podium en nu op de cd "van zwijgers en praters".

Ernst en Jos werken sinds eind jaren 70 regelmatig samen. Een van hun projecten was Jos' speelfilm "Twijfel tussen waarheid en tijd", in première gegaan op het Rotterdams Filmfestival in 1995 met de toen nog onbekende Monic Hendrickx  in een van de hoofdrollen. Ernst componeerde een groot deel van de muziek en speelde de pianist. Monic speelt nu in de videoclip bij het nummer Naar huis.


T: 06 53 20 28 89
E: info@joswigman.nl